Метео аларм - Прогнозиране метеоролошке појаве за датум:  14.09.2017.

  * Важи од: 21:30 13.09.2017, за: 14.09.2017.

 Бачка:
Зелено Нема упозорења.Ветар  Ветар Снег/Лед  Снег/Лед Магла  Магла Екстремно високе температуре  Екстремно високе температуре
Киша  Киша Грмљавина  Грмљавина Шумски пожари  Шумски пожари Екстремно ниске температуре  Екстремно ниске температуре


Српски Latinica   English English