Метео аларм - Прогнозиране метеоролошке појаве за датум:  14.05.2022.

  * Важи од: 10:03 14.05.2022, за: 14.05.2022.

 Банат:
Зелено Нема упозорења.Ветар  Ветар Снег/Лед  Снег/Лед Магла  Магла Екстремно високе температуре  Екстремно високе температуре
Киша  Киша Грмљавина  Грмљавина Шумски пожари  Шумски пожари Екстремно ниске температуре  Екстремно ниске температуре


Српски Latinica   English English