Метео аларм - Прогнозиране метеоролошке појаве за датум:  26.03.2023.

  * Важи од: 11:51 25.03.2023, за: 26.03.2023.

 Источна Србија:
Зелено Нема упозорења.Ветар  Ветар Снег/Лед  Снег/Лед Магла  Магла Екстремно високе температуре  Екстремно високе температуре
Киша  Киша Грмљавина  Грмљавина Шумски пожари  Шумски пожари Екстремно ниске температуре  Екстремно ниске температуре


Српски Latinica   English English