Метео аларм - Прогнозиране метеоролошке појаве за датум:  15.01.2022.

  * Важи од: 07:16 15.01.2022, за: 15.01.2022.

 Шумадија:
Зелено Нема упозорења.Ветар  Ветар Снег/Лед  Снег/Лед Магла  Магла Екстремно високе температуре  Екстремно високе температуре
Киша  Киша Грмљавина  Грмљавина Шумски пожари  Шумски пожари Екстремно ниске температуре  Екстремно ниске температуре


Српски Latinica   English English