Метео аларм - Прогнозиране метеоролошке појаве за датум:  27.03.2020.

  * Важи од: 23:20 26.03.2020, за: 27.03.2020.

 Срем:
Зелено Нема упозорења.Ветар  Ветар Снег/Лед  Снег/Лед Магла  Магла Екстремно високе температуре  Екстремно високе температуре
Киша  Киша Грмљавина  Грмљавина Шумски пожари  Шумски пожари Екстремно ниске температуре  Екстремно ниске температуре


Српски Latinica   English English